onze menukaart
Tapas | Borrelhapjes
-
Antipasti Carne
Italiaanse vlees- en kaassoorten,..
-
Antipasti Pesce
Zeevruchten, schaaldieren, gamba's
-
Panne look ham (4st of 8st)
-
Pane al Forno (4st of 8st)
Lookbrood met kaas
-
Pane Bruschette (4st of 8st)
Brood met tomaat en pesto
-
Pane Salmone (4st of 8st)
Lookbrood met zalm en kaas
-
Pane mixed (8st)
Al forno en bruschette
-
Bitterballen
-
Kippenboutjes
-
Mini loempia's/veggie
-
Kibbling
-
Goulash bitterballen
Voorgerechten
-
Huisgemaakte kaaskroketten
-
Huisgemaakte garnaalkroketten
-
Duo van kaas- en garnaalkroketten
-
Huisgemaakte kabeljauwkroketten
-
Scampi fritti
huisgemaakte tartaarsaus
-
Calamari fritti
huisgemaakte tartaarsaus
-
Carpaccio van ossenhaas
-
Vitello tonnato
van kalfsvlees geserveerd met tonijnsaus
-
Scampi look | curry | diabolique
-
Tataki van tonijn
verste tonijn met sesam en oosterse saus
Kindermenu
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Dessert
Pasta's
-
Spaghetti Bolognese
bolognesesaus
-
Spaghetti Aglio e olio
look, kerstomaat, peterselie, rode ui, bieslook
-
Spaghetti Carbonara
spek, ei, roomsaus
-
Spaghetti Pollo spinaci
kip, spinazie, currysaus
-
Spaghetti Vegetarisch
groenten, tomatensaus
-
Penne Arrabiata
chili peper, kerstomaat, rode ui, paprika, tomatensaus
-
Penne Puttanesca
champignon, kappertjes, olijven, ansjovis
-
Penne Quatro formaggi
4 soorten kaas
-
Tagliatelli Pesto
pesto
-
Tagliatelli Buratta
pesto, rode ui, pijnboompit, kerstomaat, buratta
-
Tagliatelli Diabolique
scampi, chili peper, tomatenroomsaus
-
Tagliatelli Salmone broccoli
zalm, broccoli, roomsaus
-
Tagliatelli Frutti di mare
zeevruchten
-
Tagliatelli Con tartufo nero
scampi, boschampignon, truffelsaus
-
Linguini Pollo funghi
kip, boschampignon, roomsaus
-
Linguini Vongole
schaaldieren, kerstomaat, look, olijfolie
-
Linguini Dello chef
sint-jacobsvruchten, scampi, asperges, witte wijnsaus
-
Linguini Alla norma
gestoofde aubergine, tomatensaus
-
Linguini alla Carpaccio
met pesto saus
-
Ravioli Sint-Jacobs
-
Ravioli Tartufo
met truffel en bospaddestoelen
-
Ravioli van Kreeft
-
Medaglioni Asparagus
-
Tortellacci gigante ai funghi porcini
bospaddestoelen
Risotto
Vleesgerechten
-
Filetto di pollo
Gegrilde kipfilet
-
Pollo Milanese
Gepaneerde kipfilet met napolitaanse saus
-
Bistecca alla griglia
steak (280 gr)
-
Filet puur
Ossenhaas
-
Entrecotta alla griglia
Gegrilde entrecote black angus (350g)
-
Entrecotta alla Tagliata
Entrecote (350gr) met tagliata salade
-
Agnello, lamskroon
Geserveerd met warme groenten
Visgerechten
-
Scampi curry diabolique | look | arrabiatta
met frietjes of kroketjes
-
Kabeljauwhaasje
Champagne saus en puree
-
Vispannetje
Met kroketjes
-
Filetto salmone
Ratatouille saus, puree en warme groenten
-
Zeetong
Warme groenten, aardappeltjes, boter-en balsamicosaus
-
Gamba's alla griglia
Keuze uit: pasta, friet, kroket en puree
-
Zeebaars
Met risotto
-
Tonno alla griglia
Desserten
-
Tiramisu
klassiek - speculoos - aan het tafel (show cooking)
-
Tartufo
ijsbonbon truffelchocolade, cacaopoeder en caramelsaus
-
Creme Brulée
-
Cheesecake
-
Panna cotta met verse aardbei
-
Dame Blanche
vanilleijs, chocoladesaus, slagroom en vers fruit
-
Moelleux
-
Chocomousse
-
Café Gourmand
-
Dessert pallet van de chef voor 4p